OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej piger! I dag vil jeg fortælle lidt om min oplevelse med Djarling Hairextensions. Jeg er super glad og tilfreds med resultatet, så det synes jeg er værd at anbefale videre.

Salon og serivce
Jeg besøgte Djaling på Østerbrogade 136, København Ø, men der findes faktisk også en salon i Århus på Vestergade 15-17, Århus C, så det er bestemt også en mulighed! Jeg synes, at salonen er utrolig flot både udefra og indeni. Det ser nyt og lækkert ud, og der er rigtig hyggelig stemning. De ansatte er super søde og gode til at tage imod en. Jeg har været der to gange, hvor jeg fik lækker hyldeblomstsaft, kaffe latte og små snacks i form af nødder og kiks. Det er altså bare de der små ting, der gør servicen og oplevelsen endnu bedre. Jeg var hvert fald helt klar til at læne mig tilbage og nyde det.

14324188_1136653103081259_398291498267999835_o

Hårextensions, farve og længde
Hos Djarling føler jeg mig altid i gode hænder. De ansatte er top professionelle og har fuldstændig styr på hvad de gør, så det er virkelig betryggende. Håret jeg fik i er fra deres Silke Hair Line, og er noget super lækkert kvalitetshår fra Indien. Jeg fik to forskellige farver af hår i, så vi kunne ramme min naturlige hårfarve fuldstændig, og så der kom lidt spil i håret. Jeg synes det ser utrolig naturligt ud, man kan slet ikke se en farveforskel eller overgang fra hvor mit naturlige hår stopper fra mit extensions, som er lidt længere. Så hvis du har kort hår, kan du være sikker på at det vil se naturligt ud.

Før og efter mit extensions blev klippet

14316890_1136653099747926_3328283582946592094_n-1

Naturligt resultat
Jeg elsker at Djarlings hårextensions både føles og ser ud som mit helt eget hår. De laver nogle fletninger/flettebaner i din hovedbånd og syer derefter extensions på den fletning, hvilket gør at resultatet bliver så flot og naturligt. Man sover med håret, går i bad med det og har det på hele tiden, så man tænker slet ikke over, at det ikke er ens eget hår, hvilket gør det super nemt og rart at have i. Desuden holder krøllerne i ens hår gerne i flere dage, hvis man har krøllet det med krøllejern, hvilket jeg ser som et kæmpe plus! Jeg tror virkelig, at jeg vil få svært ved at undvære det igen, nu jeg først har vænnet mig til at have så langt, tykt og lækkert hår.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her kan i se, hvordan det ser ud både i hestehale og løst, når jeg blot føntørrer det, og ikke har glattet eller krøllet det. Resultatet ser stadig helt naturligt ud.

Alt i alt er jeg meget begejstret for mit hår fra Djarling Hairextensions, så det er helt klart noget jeg vil anbefale videre til jer, hvis i gerne vil have tykkere og/eller længere hår, som er nemt at holde. Så er Djarling altså de bedste til at give et naturligt resultat.

Skærmbillede-2014-10-02-kl.-19.21.07-e1422700772137

Knus, Malene

SHARE

LEAVE A REPLY