baywatccast

I går var jeg i biografen med min søster for at se den nye Baywatch film. Og jeg siger jer, den er meeega sjov! Vi grinnede hvert fald ret meget undervejs. Filmen var underholdende og spændende hele vejen igennem, hvilket betyder meget for mig, da jeg nogle gange gode kan synes at film bliver lidt lange eller uinteressante undervejs.

I mine øjne var Baywatch god hele vejen igennem. Så god, at jeg fik lyst til at skrive det her blogindlæg om filmen. Jeg vil klart anbefale jer at se den, hvis i også er til film med sjove replikker, hotte skuespillere, action, spænding og lidt urealistiske hændelser. I kan se traileren her.

maxresdefault

I dag har jeg fri, hvilket er super rart, eftersom jeg havde en meget travl arbejdsuge i sidste uge, hvor jeg var på modeljobs i både Milano, Barcelona, London og København på blot 5 dage. Pyyhh en omgang! Så nu skal jeg bare slappe af og ordne de praktiske ting herhjemme. Gøre lidt rent og måske købe en luftmadras og festivalstol til Roskilde. Men det jeg glæder mig mest til i dag er, at jeg skal ud at drikke kaffe med min veninde, som jeg ikke har set længe, fordi vi begge har så travlt for tiden. Hun skal til eksamen i morgen, krydser fingre for at det går godt. Og krydser fingre for alle jer, der læser til eksamen nu. Good luck!

Skærmbillede 2017-05-18 kl. 20.55.56

Knus Malene

SHARE

LEAVE A REPLY