Processed with VSCO with f2 preset

Nu er min søster jo lige blevet gift, så jeg kom til at tænke på, hvad er egentlig et beauty musthave til sådan et bryllup, uanset om du er brud eller gæst? Og der må jeg helt klart konkludere – lipgloss!

Det jeg elsker ved lipgloss er, at læberne får masser af shine, da det får dem til at syne mere fyldige og samtidig giver en friskhed. Derudover synes jeg også at lipgloss egner sig bedst til brude-makeup end for eksempel læbestift gør, da jeg er all in for det naturlige brude look. Det er også vigtigt at gå efter et klassisk look, så man kan holde ud at se på sine bryllupsbilleder resten af livet, haha! Udover det er det jo også langt mere praktisk at have en lipgloss på, så man ikke farver gommens læber røde, pink eller lignende, hver gang man kysser.

image1 (1)

Til min storesøsters bryllups havde både hun og jeg hver vores super lækre lipsgloss på fra mærket Artistry. Mette havde den pastelfarvede lyserød på, mens jeg havde den lidt mørkere farve på, som minder lidt om farven på en blomme. Begge super flotte, naturlige og shiny når de kommer på.

Artistry er et mærke, som jeg synes er utrolig eksklusivt. Deres lipgloss har nemlig et indbygget spejl og lys, så man kan få smukke og indbydende læber, hvor som helst og når som helst, uden at ramme ved siden af. Det er jo lidt kikset at rende rundt med lipgloss uden for læberne (jeg siger bare, at på en fuld nytårsaften eller bytur, gør det altså en verden til forskel med det spejl og lys, haha!)

Hvis du er interesseret i at se nærmere på mærket Artistry eller disse skønne lipglosses, så kan du klikke lige HER.

image3

Jeg håber, at I får en vidunderlig dag!

Knus Malene <3

SHARE

LEAVE A REPLY