Amsterdam_-_the_Canal_Ring_(8652262148) amsterdam-1089646_960_720 Red-light_district_of_Amsterdam_by_day._2012

Se lige engang hvor hyggelig Amsterdam ser ud! Og der skal jeg hen! Jeg har aldrig været i Amsterdam før, så jeg er utrolig spændt! Jeg rejser i morgen tidlig med mine skønne forældre og søster – vi kører i bil derned, og det tager faktisk kun omkring syv timer (uden pauser) fra Haderslev i Sønderjylland, hvor mine forældre bor, og hvor Mette og jeg er vokset op.

Jeg glæder mig især til at se alle de hyggelige huse, gader og kanaler, deres smukke blomsterpark og forårsnatur, sejle rundt i kanalerne og selvfølgelig se Anne Franks hus – det er et must, når man er i Amsterdam! Og så skulle det blive op til 25 grader, så what’s not to love?

Miss World Denmark og Miss World Island til Miss World 2013 på Bali, Indonesien

IMG_4570

En anden jeg også skal se, mens jeg er i Amsterdam, er ingen mindre end min smukke Miss World søster Sigríður – Miss Island! Jeg glæder mig helt vildt meget til at se hende på fredag!

Jeg har jo lige været på ferie i Island med min kæreste, så der var det jo oplagt at mødes, men det var ikke en mulighed, da hun er på udveksling i Holland i en by, der ligger ca. to timer fra Amsterdam.

Så da hun hørte, at jeg skulle til Amsterdam tilbød hun at tage toget til derhen, så vi kunne se hinanden på fredag. Det er så dejligt! Vi har ikke set hinanden siden Miss World, og jeg har faktisk ikke set nogen af Miss World pigerne siden, så jeg glæder mig helt vildt meget til at se hende igen. Jeg savner dem alle rigtig meget.

Skærmbillede 2014-09-28 kl. 19.28.05

Vi har snakket om at mødes med nogle af Miss World pigerne i London til sommer, blandt andet Miss England, Frankrig, Norge og Panama. Jeg håber virkelig, at det kan lade sig gøre! London er jo også en skøn by!

Men nu går turen først til Amsterdam med familien, og jeg glæder mig som et lille barn! Det er rart at få en lille pause fra arbejde og bachelorskrivningen med en lille ferie til Holland. Jeg håber også, at i kommer til at nyde jeres kristihimmelfartsferie! Vejret skulle jo blive fantastisk!

Canal_in_Jordaan,_Amsterdam_(9258952020)

God ferie! Love, M

SHARE

LEAVE A REPLY