OLYMPUS DIGITAL CAMERAHvis du i dag spørger mig, hvilket mærke inden for plejeprodukter, som jeg altid vender tilbage til, så vil jeg uden tvivl svare Derma.

Jeg så engang et program i tv om, hvor skadelige mange plejeprodukter kan være både for ens krop og miljøet, fordi der gemmer sig en masse kemikalier i dem. Det tænker man måske ikke over til hverdag, men efter sådan en udsendelse får man altså bare lyst til at smide alle sine skadelige produkter ud og erstatte dem med det sunde valg. Og her er Derma mit sunde valg.

Generelt elsker jeg Derma, fordi deres produkter har den gode konsistens, jeg leder efter, og så er de mindst lige så effektive som andre plejeprodukter. Jeg føler mig meget bedre tilpas og sund i krop og sjæl, når jeg bruger Dermas produkter fremfor andre mærker, fordi de er uden parfume, parabener, farvestoffer og andre skadelige stoffer og kemikalier.

Lige nu er jeg især vild med deres Woman Eco produkter, som du kan tage et kig på her.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er vild med at bruge Dermas rensegel, når jeg tager varme bade. Den klarer arbejdet uanset om jeg skal have fjernet tung makeup eller bare gerne vil rense mit nøgne ansigt. Den har en lækker blød konsistens, der kan skumme lidt op, når den kommer i kontakt med vand.

Både morgen og aften påfører jeg min 24 timers ansigtscreme. Den elsker jeg, fordi den er til tør hud, og det er lige hvad min hud trænger til efter rens.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Til kroppen bruger jeg gerne Dermas body oil, især hvis jeg lige har barberet ben. Min hud er generelt tør, men efter barbering er den altid helt gal, og her er en body oil som denne altså en lifesaver!

Det gode ved den er også, at den ikke er alt for fedtet, som nogle kropsolier godt kan være, hvor de aldrig trænger ind i huden, men lægger sig ovenpå og fedter alt tøjet ind. Den tilfører huden den rette mængde olie, som jeg skal bruge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dermas bodylotion og håndcreme er to andre lækkerier til kroppen. Hvis du synes en body oil er lige i overkanten med fedtethed, så kan jeg klart anbefale den her bodylotion. Den har en lækker konsistens, idet den giver den rette mængde pleje og fedt til huden, mens den samtidig er legende let at smøre ud på kroppen.

Håndcremen er en anelse tykkere i konsistensen og en smule mere fed, hvilket jeg synes er perfekt til at kurere og pleje tørre hænder og negle. I min optik er en sund håndcreme uden skadelige stoffer er et must, fordi vi ofte bruger meget af det, når nu vi får så tørre hænder af både kulde og af at vaske fingre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dermas makeupfjerner og skintonic er klart et forsøg værd, hvis du lige nu bruger mærker, som er knap så sunde for huden. Personligt fjerner jeg makeup stort set hver dag, hvilket jo bliver til ret mange gange i løbet af et liv, så for ens egen skyld synes jeg, at man skal træffe de sunde valg.

004535800_1484052478_w_renseservietter_25_ligepae_shobrjpg

Og sidst men ikke mindst vil jeg præsentere jer for Dermas renseservietter, som jeg altid har med på farten. Når jeg er på modeljobs er de her renseservietter uundværlige. Makeupartisterne har altid renseservietter med, som har parfume i sig eller på andre måder irriterer min sensitive hud, så her foretrækker jeg klart Dermas. De kan også bruges til at fjerne makeup, hvis det skal gå lidt hurtigt, eller hvis man er lidt træt en dag.

Skærmbillede 2017-04-03 kl. 19.21.25

Jeg bruger desuden også Dermas shampoo, balsam og bodyshampoo fra deres Derma Family linje. Så alt i alt en kæmpe anbefaling herfra! Jeg har desuden også overrasket min kæreste med lækre og sunde mandeprodukter fra deres linje Derma Man.

De har både showergel, face cream, aftershave og mud wax. Min kæreste er især glad for ansigtscremen og shower gel, som kan bruges til både krop, ansigt og hår. Han går nemlig ikke så meget op i, om det er en sæbe eller shampoo han vasker sig med, så her er det godt at have alt i en.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Knus Malene

SHARE

LEAVE A REPLY