PortrætBy Anja Ekstrøm kopi

Forleden var jeg på photoshoot med den talentfulde fotograf Anja Ekstrøm, og det kom der disse to beauty billeder ud af. Begge hår og makeup looks er lavet af dygtige Romina Alvarez. En af mine yndlings genre inden for modelfaget må helt klart være beauty, fordi man kommer helt tæt på ansigtet, som jeg synes er noget af det skønneste ved os mennesker. Hvad synes I om billederne? Hvilket kan i bedst lide?

Jeg synes virkelig, at det var rart at komme igang med at være model igen efter en lang pause på et halvt år. Vi måtte nemlig ikke lave noget modelarbejde i resten af 2016, efter vi havde været med i Topmodel. Don’t ask why. I don’t know. Jeg ved bare, at det var super frustrerende. For nu havde vi jo lige bygget vores portfolio og modeldrøm op gennem konkurrencen, og så kom man hjem til ingenting, selvom man helst bare ville øve sig og komme igang med modelkarrieren med det samme.

Men nu skriver kalenderen 2017, og jeg er kommet på kontrakt med MiLK Management i London og Le Mangement i København. Det er fantastisk! Og jeg glæder mig bare helt sindsygt meget til at komme igang!

 

SHARE

LEAVE A REPLY