london-South-Bank-1112x630LONDON_shutterstock_223809409--tojpeg_1417714384695_x1

Yes! Jeg bestod min første mundtlige projekteksamen på kandidaten med et 10-tal! Woohoo! Det er virkelig vidunderligt at være færdig med første semester! Nu er jeg bare helt træt og kunne godt bruge en lur. Men der er ikke tid til at slappe af, hvilket også er helt fint, for jeg skal til at opleve noget fantastisk!

 I morgen tager jeg nemlig til London, hvor jeg skal besøge mit nye modelbureau MiLK Managemenet, på testshoot for at opbygge min portfolio og formegentlig også på nogle castings for at møde kunder. Så nu skal jeg pakke min kuffert! Jeg har kun købt en oneway flybillet, for man ved jo aldrig hvad der sker i London og modellivet. Jeg krydser fingre for at få nogle jobs. Uanset hvad bliver det en fantastisk tur, for London er en skøn by, og jeg vil helst sikkert udnytte min tid derovre til at lege lidt turist også.

Skærmbillede 2017-01-16 kl. 14.08.00

Når jeg har været i London i en uge, kommer Aida fra Topmodel også derover. Hun har også skrevet kontrakt med MiLK, så det er mega nice at både hende, jeg og Ronja er blevet kollegaer. Top 3 i Skandinaviens Næste Topmodel. Det er altså for vildt. Og vi er alle blevet rigtig gode venner, så jeg krydser fingre for, at mig og Aida får tid til at hænge ud sammen i London. Det kunne være så nice! 🙂

Jeg håber, at I nyder den blå himmel på denne dejlige solskinsdag!

Knus Malene!

SHARE

LEAVE A REPLY