top_model-11_07_2016-fabio_caetano-2

Det her photoshoot var klart et af de mere udfordrende i topmodel, fordi vi ikke fik nogen vejledning hverken fra fotografen, Lina eller designeren. Men det var samtidig også mega fedt! Jeg elskede location! Shootet foregik på et smukt slot i Portugals bjerge midt om natten, så der var en helt særlig stemning. SÅ hyggeligt!

top_model-11_07_2016-fabio_caetano-11

Jeg elskede også, at vi fik en meget dramatisk makeup. Vi fik lavet en meget tyk eyeliner på øjenlåget. Noget som jeg ikke har prøvet før, og jeg troede faktisk ikke, at det ville klæde mig, men det så vildt godt ud! Og så synes jeg, at looket passede perfekt til kjolen og temaet, som var high fashion.

top_model-11_07_2016-fabio_caetano-12top_model-12_07_2016-fabio_caetano-1

Til judgementday blev seks skåret ned til fem finalister. Det var trist at sige farvel til Lovisa. Hun klarede det så flot! Og hun er den sødeste pige, så vi savnede hende bagefter. Men det var samtidig sindsygt at nå til top 5 i topmodel! Wow! Og så vandt jeg bedste billede! Det var så vildt! Og mega fedt at vinde især denne, netop fordi vi ikke havde fået nogen vejledning. Det beviste jo bare, at jeg kan arbejde rigtig godt, når jeg skal være selvstændig.

Nå ja! Så vandt jeg forresten også den smukke designerkjole fra den svenske designer Valerie, som vi bar på billede. Den er så fin! Så det var også bare ekstra optur oven i! Yay!

Her kan I se mit vinderbillede.

valeri0648

Knus Malene

SHARE

LEAVE A REPLY