image5

Så skete det! Min skønne og smukke storesøster er blevet gift! Og så endda på stranden. Det var en smuk vielse og en meget nede på jorden fest bagefter for kun den nærmeste familie og venner. Efter vielsen på stranden tog vi hjem til Mette og Mortens nye lejlighed, som de fleste var spændte på at se. Der blev vi budt på bryllupskage, boller, kaffe, the og alt hvad der hører sig til. Super lækkert og rigtig hyggeligt at snakke med familie og venner.

image7Et billede fra Amager Strand af min søsters veninde Thea, min smukke Mette og jeg. 

Om aftenen fortsatte festen på en tapas restaurant i nærheden, hvor vi (som i nok kan gætte) fik lækker tapas. Der var en masse taler undervejs, og nogle utrolig gode nogen af slagsen! Jeg var meget imponeret! Jeg elsker at hører taler, fordi det er så personligt, og jeg bliver tit lidt rørt. I mine øjne er det bare så smukt. Selv havde jeg skrevet en sang, for det synes jeg også er meget hyggeligt.

image1

I får også lige et billede af os, søstrene Riis, uden for tapas restauranten. Forresten skiftede Mette efternavn, så nu hedder hun ikke længere Mette Riis Sørensen, men Mette Riis Vogelius. Nu er hun opkaldt efter Mortens farmor, hendes pigenavn var nemlig Vogelius, inden hun selv blev gift. Morten hed heller ikke Vogelius før, så de har begge skiftet til noget nyt. Det synes jeg personligt er en super fin ting at gøre, så man sammen finder et efternavn (fra slægtninge), som man rigtig godt kan lidt.

Det kunne jeg også godt selv finde på, men jeg vil altid behold mit mellemnavn Riis, da det er et lidt mere specielt efternavn, og fordi jeg rigtig godt kan lide det. Nu har jeg også heddet det hele mit liv, så det er ligesom bare indbegrebet af min identitet. Men Sørensen er jo et af de mest almindelige efternavne i Danmark, så jeg føler lidt at man hurtigt drukner lidt i mængden. Hvad synes I om, at man vælger at skifte sit efternavn til noget man bedre kan lide?

20663741_10155573716442230_1962100044759601763_n

Jeg håber, at I får en fantastisk aften!

Knus Malene <3

 

SHARE

LEAVE A REPLY