OLYMPUS DIGITAL CAMERAI går havde Miss Danmark pigerne sidste øvedag inden den store finale i dag. Jeg var med et par timer, og hold nu op nogle flotte nationale kostumer og aftenkjoler de skal have på! I år skal pigerne nemlig have et dansk nationalkostume på hver i stedet for en cocktailkjole. Et som de selv har fundet og synes repræsenterer Danmark på en god måde. Det synes jeg personligt er et fantastisk tiltag, da det gør konkurrencen endnu mere dansk og nationalistisk (ja, jeg elsker vores land og er stolt af det, hihi), og så har det også givet anledning til at overrække endnu en pris, nemlig prisen for det bedste nationale kostume.

Nu er der altså 9 priser pigerne kan vinde udover titlen som Miss Danmark 2016, og det er Miss best national costume, Miss Beauty with a Purpose, Miss Beach Beauty, Miss Topmodel, Miss Sport, Miss Talent, Miss Her&Nu, Miss Contunuality og Miss Multimedia. Så det er da mega fedt at vinde! Jeg vandt selv titlen som Miss Popularity for tre år siden, fordi jeg var den som havde flest stemmer ved mit officielle Miss Danmark billede på Facebook, så det var slet ikke så tosset.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg er vildt spændt på at skulle være dommer i aften og til at se showet. Det bliver fantastisk! Pigerne kommer til at shine så meget på catwalken, og de kommer til at gøre det så godt. Som mentor er jeg simpelthen så stolt af dem allesammen, hver og en! Rigtig meget held og lykke piger!

I går eksperimenterede jeg lidt med mit look til finalen i morgen i forhold til makeup, hår og hvilke smykker jeg skal have på. Mit yndlings smykkemærke er Pernille Corydon, da det har en helt særlig plads i mit hjerte. Det er et smykkemærke jeg er vokset op med, og jeg har løbende de seneste næsten 10 år fået/købt smykker derfra og brugt dem både til hverdag og særlige begivenheder, så de har alle fået en stor betydning i mit liv.

Til min fødselsdag i februar fik jeg blandt andet halskæden med det runde vedhæng, som i ser på billederne, og den har jeg haft på hver dag lige siden (bogstaveligtalt), fordi den er så fin både til hverdag og til finere events. Og nu har jeg fundet nogle smykker fra Pernille Corydon, som jeg skal have på til Miss Danmark 2016 finalen. Så dem tænkte jeg, at jeg lige ville vise jer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er blandt andet disse fine ringe og armbånd. Den ene ring er rund og matcher min halskæde og den anden er flettet og matcher det flettede armbånd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Derudover skal jeg have disse fine øreringe på. Og sidst men ikke mindst, skal jeg have disse lækre ringe på den anden hånd, som i kan se på billedet herunder. I kan finde dem alle på Pernille Corydons hjemmeside lige HER.

Jeg tænker også at krølle mit hår til finalen, som på disse billeder. Jeg fik jo noget lækkert extensions på hos Djarling Hairextensions, som er en salon, der har specialiseret sig i dette, så man er virkelig i gode hænder. I kan finde dem lige HER.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg håber, at i får en dejlig weekend!

Skærmbillede-2014-10-02-kl.-19.21.07-e1422700772137

Knus Malene

SHARE

LEAVE A REPLY