violeta_abril_2017_destacado_camisas_2

I har sikkert hørt sætningen “A smile is the best makeup any girl can wear”, og jeg er utrolig enig i budskabet. For et smil er da noget af det mest fantastiske i verden, synes I ikke? Det er en del af det universelle sprog – for uanset hvilket sprog du taler eller hvilket land eller kultur du kommer fra, så forstår du et smil. Smil er glæde, og det smitter af på andre. Og som en ekstra bonus, så gør smil og grin også en mere tiltrækkende.

Havde det svært med mit eget smil
Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke altid har været så glad for mit eget smil og tandsæt. Jeg har haft lidt problemer med tænderne. Ikke på grund af en tandbøjle som så mange andre, for det har jeg aldrig haft. Men jeg har en “handicappet” tand, som har været deform og mindre end de andre tænder, lige siden den voksede ud efter min mælketand. Og som om det ikke er nok at have en tand, som er lille og har en meget underlig form, så døde roden inden i den også. Det vil sige, at den pludselig fik et gråt skær og dermed skillede sig endnu mere ud i tandsættet.

I kan se et gammelt billede af mig fra 1.g, hvor min lille, deforme og grålige tand skiller sig ud i mængden af mine andre tænder. Ikke ligefrem det smil jeg ønskede mig.

Skærmbillede 2017-05-02 kl. 13.56.31

Mit nye, pæne tandsæt
Heldigvis var der gode råd at hente! Jeg kunne få lavet en plasttand udenover den deforme tand, så den fik en pæn form og farve og dermed passede til mit tandsæt. Men jeg måtte vente en del år, hvor jeg gik rundt og vækkede opsigt med min skæve tand. For det var først da jeg fyldte 20 år, at mit tandsæt var vokset nok ud til, at jeg kunne få lov til at få en plasttand udenover.

Jeg var simpelthen så glad, da jeg så endelig fik lavet min tand som 20årig. Jeg synes at resultatet blev rigtig godt. Og det var perfekt timing, for lige efter jeg havde fået den lavet, blev jeg udvalgt som en af de 20 finalister til Miss World Denmark 2013 konkurrencen, som jeg senere gik hen og vandt, yay!

Her kan I se et billede af mig fra sommerferien 2013. Det er kort tid efter jeg fik lavet min plasttand. Jeg synes selv, at der er ret stor forskel på før og efterbilledet.

Skærmbillede 2017-05-02 kl. 14.33.23

Jeg ønskede mig strålende tænder
Mine tænder betyder utrolig meget for mig, nu hvor jeg er fuldtidsmodel og engagerer mig som caster, mentor og dommer i Miss Danmark konkurrencen. Desværre var de blevet lidt triste og gule i farve på grund af kaffe (som jeg eeeelsker). Det ville jeg gøre noget ved, derfor gik jeg til GladTand på Frederiksberg og fik mine tænder bleget. De er super dygtige, profesionelle og ikke mindst rare mennesker, som har været med til at give mig det smil jeg ønskede. Resultatet er blevet endnu bedre end jeg turde håbe på. I kan selv se et før og efter billede her.

Skærmbillede 2017-05-02 kl. 13.08.33

Er det egentlig ikke en vild forskel? I kan læse meget mere om, hvordan jeg fik bleget mine tænder i mit næste blogindlæg, hvor jeg uddyber hele processen. I kan læse det HER. Og hvis du også går med et ønske om at få bleget dine tænder, så kan jeg varmt anbefale GladTand.

Knus Malene

SHARE

LEAVE A REPLY