Skærmbillede 2017-05-02 kl. 13.23.33

“A smile is the best makeup any girl can wear”

Nu hvor jeg er blevet fuldtidsmodel og er involveret i Miss Danmark konkurrencen som både caster, mentor og dommer betyder mine tænder ekstremt meget for mig. Jeg lever jo af mit udseende, og derfor vil jeg altid gerne have pæne og præsentable tænder. Det gjorde også, at jeg ikke var i tvivl om, at jeg gerne ville have bleget mine tænder. De var desværre begyndt at “falme” lidt i farven og blive gule, og synderen er nok, at jeg elsker kaffe – gerne en stor Caramel Latte fra Baresso, hehe!

Valgte at få bleget tænder hos GladTand
Jeg valgte at gå den sikre vej med tandblegning, ved at få en tid hos tandlægen. Her valgte jeg GladTand på Frederiksberg, fordi de er ekstremt dygtige og professionelle, og så er de bare nogle utrolig søde og rare mennesker. For mig er det også vigtigt, at jeg føler mig tryg og godt tilpas hos tandlægen, og at jeg kan gå til en tandklinik, som jeg har tillid til. Og her synes jeg at GladTand har levet op til alle mine krav, hvilket ellers godt kan være lidt svært. Så dem kan jeg klart anbefale. Du kan læse mere om dem på gladtand.dk

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sådan foregik tandblegningen
Jeg fik en tid hos GladTand, hvor jeg først og fremmest fik undersøgt mine tænder og godkendt, at de kan klare at blive bleget. Derefter tog tandlægen et aftryk af mine tænder, så hun kunne lave to skinner til mig. Dem fik jeg ugen efter i en lille lyserød beholder, som I kan se på billedet herover. Dem skal man bruge, så man selv kan blege tænderne derhjemme. Det tager 14 dage i alt, og så er det super nemt at gå til.

Du får udleveret tre små “sprøjter” med blegegel, der skal blege dine tænder (ligesom den du ser på billeder herover). Så sprøjter du en lillebitte dråbe blegegel i hver lille hulning i skinnen, som er aftrykket af dit tandsæt. Derefter tager du skinnen på og lader den sidde i 30 minutter. Det kan du gøre både morgen og aften eller 2×30 minutter på én gang, hvis ikke du har tid til at gøre det på to forskellige tidspunkter en dag. Og voila! Lidt efter lidt, så bliver dine tænder hvidere. Super nemt!

Lige et lille tip. Når man alligevel sidder med tandblegningen i munden, kan man jo lige så godt også forkæle sin hud lidt med en god ansigtsmaske. Sådan her ser det hvert fald ud, når man har skinnerne med tandblegning i munden. De er næsten usynlige, som I nok fornemmer på billedet herunder.

Skærmbillede 2017-05-02 kl. 13.24.15

Resultatet
Jeg må indrømme, at jeg er imponeret over resultatet. Jeg havde nemlig fået at vide, at jeg nok ikke ville opleve den store farveforskel på mine tænder, fordi mine tænder i forvejen var i den lyseste ende på farveskalaen. Jeg ønskede dog stadig at få frisket min farve op, og det er jeg SÅ glad for, at jeg gjorde. For jeg synes faktisk, at det har gjort en stor forskel. Synes I ikke? I kan se før og efter billede her.

Skærmbillede 2017-05-02 kl. 13.08.33

Jeg er såå glad og tilfreds! Nu er jeg klar til alle mine modeljobs og endnu en ny sæson af Miss Danmark konkurrencen, som du forresten stadig kan nå at tilmelde dig. Jeg håber, at vi ses!

Skærmbillede 2017-05-02 kl. 13.23.50

Hvis du også godt kunne tænke dig at få opfrisket farven på dine tænder, så koster en tandblegning hos GladTand kun 2.500 kroner, hvor eftersyn og afpudsning af tænderne også er inkluderet i prisen. Du kan læse meget mere om det her.

Og hvis du (ligesom mig) er en af de typer, der ofte har for travlt til at gå til tandlægen, så er det gode ved GladTand også, at de har åbent hver dag – også i weekenden og på helligdage. Og det koster ikke ekstra at gå til tandlægen hos dem lørdag og søndag. Det synes jeg personligt er vildt dejligt, fordi jeg af og til har brug for at gå til tandlægen akut, nogle gange fordi jeg har en tand der knækker. Og så er det bare rart ikke at skulle betale ekstra gebyr. Så nu er GladTand blevet min foretrukne tandlæge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tak fordi I læste med! Knus Malene

Sponsoreret indlæg

SHARE

LEAVE A REPLY