Lily Aldrige, Karlie Kloss, Adriana Lima, Candice Swanepoel, Bahati Prinsloo, Alessandra Ambrosio

Hej piger! Som i nok har bemærket, så er jeg mega-fan af Victoria’s Secret. Nu nærmer Victoria’s Secret Fashion Show sig, og jeg kunne derfor ikke lade være med at dele min obsession, så i dette indlæg vil jeg introducere jer for dette års “Fantasy Bra”.

Skærmbillede 2014-10-02 kl. 19.21.07

Hver år laver Victoria’s Secret en eksklusiv fantasy bra til en værdi af flere millioner kroner. Det er en bh lavet specielt til at kunne blive vist på catwalken til Victoria’s Secret Fashionshow. Kun de bedste Victoria’s Secret Angels får lov at bære the fantasy bra, så det er altid spændende, hvem der bliver valgt.

Men i år sker der noget nyt!

For første gang nogensinde har Victoria’s Secret brudt traditionen og lavet hele to fantasy bras frem for en. De to heldige Victoria’s Secret Angels, der er udvalgt i år, er smukke Adriana Lima og Alexandra Amressio.

tumblr_nf1elliFUn1tfvv30o2_r2_1280

Jeg glæder mig rigtig meget til at se showet, og ikke mest de to fantasy bras på catwalken! Skal i også se med?

SHARE

LEAVE A REPLY