Jokulsarlon_lake,_Iceland

I mit seneste blogindlæg kunne jeg afsløre, at jeg om blot en lille måned kan pakke kufferten og rejse til naturskønne Island med min kæreste. Jeg glæder mig helt ekstremt meget! Især fordi det er første gang min kæreste og jeg skal ud at rejse sammen, på trods af at vi har været sammen i snart tre år. Så nu skal det være!

I forbindelse med vores rejse er det jo vigtigt at have en god, dansk rejseforsikring. Så det prøver jeg lige at få styr på nu her, inden det går løs. Men jeg synes godt, at sådan noget kan være lidt af en jungle, derfor lytter jeg altid til anbefalinger fra dem jeg kender.

Iceland_Glacier

Jeg har fornylig hørt om Allianz Assistance, som med en sagsbehandling hvert andet sekund skulle være førende inden for rejseforsikringer og- assistance. Det lyder jo lovende!

Jeg har været inde og snuse lidt rundt på deres hjemmeside, og den er heldigvis utrolig nem at finde rundt i (så er det jo slet ikke så jungle-agtigt alligevel, hehe!). Med få klik kan man nemt finde frem til en passende og billig rejseforsikring, som matcher lige præcis ens behov.

Eyjafjallajökull

Da jeg er studerende på SU, leder jeg efter billige rejseforsikringer, og det er heldigvis noget, som jeg kan finde på Allianz Global Assistances hjemmeside. De tilbyder flere forskellige typer af rejseforsikringer:

Enkeltrejseforsikring fra 85 kroner
Årsrejseforsikring fra 279 kroner
Backpacker ungdomsrejseforsikring fra 275 kroner
Afbestillingsforsikring fra 70 kroner
Skirejseforsikring fra 155 kroner

Jeg har været inde og kigge yderligere på deres enkeltrejseforsikring, som kan sammensættes på flere forskellige måder. For kun 389 kroner i alt kan min kæreste og jeg få en forsikring, som gælder os begge, og så er det endda i “guld kategorien”, hvor der ingen selvrisiko er, og hvor man er bedst dækket ind. Dét er en billig rejseforsikring!

Jeg håber, at det her blogindlæg kunne hjælpe jer, hvis i også står og skal ud at rejse og måske også føler, at det der med forsikringer er lidt af en jungle.

Skærmbillede-2014-10-02-kl.-19.21.07-e1422700772137– Love, M

13155461724_8107915efc_b

image001

SHARE

LEAVE A REPLY