cb8f16eb-1bc4-4b71-bbe0-f6e751b76fa5

Hej piger! Nu nærmer Victoria’s Secret Fashion Show sig. For det meste bliver det afholdt i New York City, men i år sker der noget nyt! Showet bliver nemlig afholdt i London.

Det er altid spændende at finde ud af, hvilke artister, der skal optræde til showet. Victoria’s Secret afslørede i dag dette års udvalgte artister. Det er lidt forskelligt fra år til år, hvor mange de udvælger. I år har de valgt fire artister, to kvinder og to mænd. De kommer her!

Skærmbillede 2014-10-02 kl. 19.21.07

Ariana Grande

Jeg har ikke kendt til hendes så musik så længe, men jeg synes til gengæld, at det er rigtig godt. Jeg tror, at hun vil passe rigtig godt ind i showet!

tumblr_nf7pg3xMGo1tfvv30o2_1280

Ed Sheeran

Selvfølgelig skal søde Ed Sheeran optræde! Han er jo britisk, så det er oplagt, når nu showet bliver afholdt i London. Og så synger han fantastisk, jeg er hvert fald rigtig vild med hans skønne stemme!

tumblr_nf7pg3xMGo1tfvv30o1_1280

Taylor Swift

Jeg blev faktisk overrasket, da jeg fandt ud af at Taylor Swift skulle optræde! Hun optrådte nemlig også til sidste års show. Her fik vi faktisk en lille ledetråd om, hvor næste års show skulle afholdes, de havde nemlig lavet et helt tema, kaldt “British Invasion”, under en af hendes sange.

Taylor Swift passer bare så godt ind i showet, både med hendes musik og udseende, man kan snildt forveksle hende med en af modellerne. I mine øjne var hun fantastisk sidste år, så jeg glæder mig til at se hende igen!

10423779_10152568673365369_1896652639701004980_n

Hozier

Ligesom Ariana Grande har jeg ikke kendt til Hozier før fornylig. Jeg tror faktisk, at den eneste sang jeg kender af ham er “Take Me To Church”, så jeg er ret spændt på at høre, hvad han skal spille til showet. Han skiller sig lidt ud fra de andre artister, så det bliver utrolig spændende, hvordan hans optræden bliver i showet.

tumblr_nf7pg3xMGo1tfvv30o4_1280

 Nu da artisterne er afsløret, er jeg endnu mere spændt på at se showet! Jeg ser det altid, når det bliver lagt ud på youtube. Jeg tror i år bliver vildt godt, så jeg kan slet ikke vente til jeg skal se det!

– Skal i også se Victoria’s Secret Fashion Show 2014?

SHARE

LEAVE A REPLY